Форма за Резервации

Изберете Хотел
Лична Информация:

Пристигане:
Заминаване:
Настаняване:
Допълнителна информация:
Начало » х-л "Скалите"

Хотел "Скалите" - Съпреживей една легенда

Хотел ,,Скалите’’ гр.Белоградчик е най – изисканият  хотел в Северозападна България, обграден от феноменалните  Белоградчишки скали всяка от, които разкрива уникална скална приказка.

Ако сте решили да сплотите екипа си или просто да се забавлявате заедно, оставете всичко на нас.  Хотел „Скалите” разполага с всичко необходимо, за да съчетае бизнес и удоволствия по такъв начин, че да изгради и заздрави работния ви екип.

Ние предлагаме не само добро хотелско настаняване и отлични  бизнес условия, но и сме готови да направим Вашият Тийм билдинг, семинар, конференция, семейно тържество или дори една обикновена екскурзия незабравима за Вас!

Еко пътеките, кътчетата за отдих на открито са достъпни и нашите екскурзоводи  ще ви разкажат легенди за сътворяването на уникалните скални образувания.

Можете да прекарате комфортно и уютно свободното си време и да се насладите на невероятна  ни кухня в основния Ресторант , както и да се освежите  с изискани коктейли в Панорамният ни бар, Зимна или  Лятна градина и Лоби барът на хотела.

Хотел „Скалите“ разполага с 48 комфортни стаи, но каквато и стая да изберете – единична, двойна, студио или апартамент ще се радвате на грижите и безупречното обслужване на нашия персонал.

Вашите работни срещи и конференции можете да проведете в нашият конферентен блок, състоящ се от две напълно оборудвани зали с мултимедия, флипчарт .

Зала „Червената скала“ е с капацитет от 125 места, която също така предлага кабини за симултантен  превод, жични и безжични микрофони.

Зала „Ученичката“ е с капацитет от 20 места.

В хотелския СПА център можете да релаксирате пълноценно, използвайки басейна, джакузито, фитнес  залата, хербъл и класическа сауна, парна баня, както и да се насладите на множеството ни спа процедури.

www.skalite.bg

 

Геотравел Кетъринг

Геотравел Кетъринг ще превърне всеки Ваш празник в незабравимо събитие!